Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Jacobus Dreesen, landbouwer, geboren te Neeritter op 20 mei 1865, overleden aldaar op 16 januari 1942, zoon van Petrus Joannes Dreesen en Maria Gertrudis Moens.


Hij is getrouwd te Neeritter op 14 mei 1909 met
Maria Catharina Boumans, dienstmeid, geboren te Neeritter op 25 april 1869, overleden te Hunsel op 28 juli 1938, dochter van Laurins Boumans en Joanna Maria Cremers.
(Zij had van een onbekende man één dochter.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Hubertus, geboren te Hunsel op 14 november 1909, overleden te Horn (V) op 15 juni 1980, begraven te Hunsel.
    Hij was gehuwd met Petronella Elisabeth Thijs, geboren te Weert op 22 oktober 1904, overleden aldaar op 17 juni 1944, dochter van Peter Mathijs Thijs en Joanna Maria Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina