Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Josephus Hubertus Dirckx, geboren te Neeritter op 10 januari 1895, zoon van Joannes Michiel Dirckx en Petronella Hubertina Dreessen.


Hij is getrouwd te Ophoven op 6 september 1919 voor de kerk met
Joanna Theresia Henrica Kuppens, geboren te Leopoldsburg (B) op 17 juni 1897, dochter van Ludovicus Kuppens en Philomena Francisca Maria Verkoyen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina