Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pierre Deckers.


Hij was gehuwd met
Anna Luijs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, geboren te Hunsel op 27 juni 1755, overleden te Neeritter op 17 december 1808.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 30 april 1786 voor de kerk (1) met Joanna Maria van Roy, landbouwster, geboren te Neeritter-Beersel, gedoopt op 29 maart 1762, overleden te Neeritter-Beersel op 4 juni 1803, dochter van Theodor van Roy.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 3 oktober 1804 (2) met Maria Smeets, landbouwster, geboren te Stramproy op 14 februari 1765, overleden te Neeritter-Beersel op 29 januari 1824, dochter van Mathias Smeets en Jeanne Muijsers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina