Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina van de Broek, dienstmaagd en landbouwster, geboren te Wessem op 6 april 1802, dochter van Joannes van de Broek en Maria Catharina Scheeren.


Zij is getrouwd te Neeritter op 8 april 1823 (1) met
Peter Dirckx, slachter en beenhouwer, geboren te Neeritter rond 1799, overleden aldaar op 22 juni 1849, zoon van Philip Dirckx en Chatrine Vries.

Zij is getrouwd te Neeritter op 13 mei 1850 (2) met
Joannes Mathias Tijssen, radmaker, geboren te Wessem op 7 juni 1822, zoon van Johannes Tijssen en Anna Margaretha Apollonia Meeuwissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina