Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Gertrudis Baens, dienstmeid, geboren te Weert op 3 oktober 1806, dochter van Lambertus Baents en Maria Helena Janssen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 3 mei 1838 met
Theodorus Hubertus Clemens Hendrik Reijnen, dienstknecht, landbouwer en dagloner, geboren te Roosteren op 23 november 1811, zoon van Hendrik Reijnen en Maria Helena Roijen.
(Hij is later getrouwd te Molenbeersel op 16 augustus 1848 met Margueriete Ruttiens, landbouwster, geboren te Roggel op 2 februari 1804, overleden te Kinrooi op 18 juli 1864, dochter van Martinus Rutjens en Maria Gertrudis Hendrickx. (Zij is eerder getrouwd te Roggel op 30 april 1829 met Jan Mathijs Neijes, dienstknecht, dagloner en landbouwer, geboren te Neeroeteren (B) op 22 maart 1806, overleden te Hunsel op 20 mei 1838, zoon van Martinus Neijens en Maria Gertrudis Konincks. Zij is eerder getrouwd te Hunsel op 10 oktober 1839 met Rutgerus van de Weerd, linnenwever, geboren te Maaseik (B) op 3 december 1780, overleden te Neeritter op 25 september 1841, zoon van Joannes van de Weerd en Agnes Wolters. (Hij was weduwnaar van Maria Beijnsberger, overleden te Bree op 24 april 1839.)))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina