Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Andreas Prechters, landbouwer en dagloner, gedoopt te Neeritter op 8 mei 1779, overleden op 24 maart 1807, zoon van Jan Prechters en Helena Lemmen.


Hij is getrouwd te Ophoven (B) op 10 mei 1803 voor de kerk met
Joanna Catharina van Soren, landbouwster, geboren te Neeritter, gedoopt op 26 oktober 1770, overleden te Kessenich op 11 september 1845, dochter van Joannes van Zooren en Elisabeth Schroijen.
(Zij is later getrouwd te Neeritter op 12 september 1820 met Theodorus Dehing, akkerman en landbouwer, geboren te Neeritter, gedoopt op 10 maart 1763, overleden te Neeritter-Beersel op 10 januari 1839, zoon van Joannes de Hingh en Catharina Colen. (Hij was weduwnaar van Johanna Maria Moonen, akkermanse, geboren rond 1756, overleden te Neeritter-Beersel op 19 december 1817, dochter van Henricus Moonen en Helena Smeets.))

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Helene, huishoudster, geboren te Neeritter-Beersel op 18 november 1805, overleden te Molenbeersel op 10 april 1884.
    Zij had van een onbekende man één zoon.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina