Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Colen, overleden te Neeritter op 4 mei 1786.


Zij was gehuwd met
Joannes de Hingh, geboren op 12 januari 1736, overleden te Neeritter op 2 oktober 1814, zoon van Thomas de Hingh en Catharina Vestiens.
(Hij is later getrouwd te Neeritter op 28 juli 1789 voor de kerk met Maria van Soeren, geboren te Kessenich op 30 januari 1765, overleden te Neeritter op 8 maart 1834, dochter van Joannes van Zooren en Elisabeth Schroijen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina