Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria van Ummissen, geboren te Neeritter op 25 september 1785, dochter van Theodore van Ummissen en Jeanne Lemmen.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 16 januari 1808 met
Antoin Stijvers, landbouwersknecht, dienstknecht en landbouwer, geboren te Ittervoort op 11 juni 1786, overleden te Stramproy op 4 augustus 1829, zoon van Cornelis Steijvers en Gertruda Rega.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jean Corneille, geboren te Ittervoort-Beersel op 13 april 1808, overleden aldaar op 19 april 1808.
  • 3 : Jeanne, spinster, geboren te Neeritter op 10 oktober 1811, overleden aldaar op 16 juni 1835.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina