Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Franciscus Weekers, landbouwer, geboren te Stramproy rond 1757, zoon van Francois Weekers en Marie Dressen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 19 augustus 1811 met
Catharina Dreesen, landbouwster, geboren te Hunsel rond 1775, overleden aldaar op 15 november 1847, dochter van Mathias Driesser en Christine Vleeschhouwers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathijs, landbouwer, geboren te Stramproy op 7 september 1812, overleden te Hunsel op 26 december 1879.
    Hij was gehuwd (1) met Maria Catharina Giezen.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 23 augustus 1843 (2) met Petronella Linders, landbouwster, geboren te Stramproy op 8 september 1811.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina