Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jeanne Roijackers, geboren te Neeritter op 24 juni 1806, overleden te Molenbeersel op 9 maart 1881, dochter van Joannes Roijackers en Gertruid Jordemans.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : Joannes, landbouwersknecht, geboren te Neeritter-Beersel op 3 april 1826, overleden te Echt op 30 januari 1896.
    Hij is getrouwd te Echt op 7 november 1853 met Anna Mechtildis Geraets, geboren te Maasbracht op 24 mei 1829, dochter van Ruth Geraets en Catharina Claessen.

Zij is getrouwd te Kessenich op 29 augustus 1845 (2) met
Pierre Jean Peepels, wever en linnenwever, geboren te Bocholt (B) op 6 juni 1794, overleden te Molenbeersel (B) op 26 februari 1863, zoon van Mathias Pepels en Maria Benot Martens.
(Hij is eerder getrouwd te Ittervoort op 4 februari 1819 met Gabrielle Versiers, geboren te Ittervoort-Beersel op 25 november 1800, overleden te Kessenich op 20 januari 1844, dochter van Lambert Versiers en Susanna Berben.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina