Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Paulus Jacobus Hubertus Driessens, onderwijzer, geboren te Neeritter op 31 mei 1864, overleden te Weert op 11 juli 1941, zoon van Joannes Cornelus Hubertus Driessens en Maria Gertrudis Linssen.


Hij is getrouwd te Weert op 3 oktober 1899 (1) met
Maria Lucia Smeets, geboren te Weert op 16 augustus 1852, overleden aldaar op 5 september 1923, dochter van Jan Lambert Smeets en Hendrina Kempen.
(Zij was weduwe van Jean Mathieu Jacobs. Zij was weduwe van Joannes Henricus Rietra.)

Hij is getrouwd te Weert op 21 september 1925 (2) met
Elisa Maria den Rooijen, geboren te Roermond op 27 maart 1883, overleden te Weert op 26 februari 1941, dochter van Petrus Josephus den Rooijen en Gertrudis Wilhelmina Hillebrand.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina