Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antoin Colen.


Hij was gehuwd met
Helene Colen, landbouwster, geboren te Neeritter rond 1751, overleden aldaar op 5 januari 1825.
(Zij was weduwe van Matthieu Keijaerts, overleden te Neeritter op 6 mei 1786.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henri, landbouwer, geboren te Neeritter rond 1791, overleden te Hunsel op 20 augustus 1854.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 20 mei 1813 met Hendrine Hendrix, landbouwster, geboren te Kessel rond 1787, overleden te Hunsel op 14 augustus 1850, dochter van Willem Hendrikx en Elisabeth Cursten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina