Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Klijsters, dienstmaagd, geboren te Stramproy, gedoopt op 27 oktober 1790, overleden te Stramproy op 19 januari 1851, dochter van Mathias Klijsters en Catharina Linssen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 27 april 1816 met
Hermanus Kolen, dienstknecht, geboren te Neeritter op 23 november 1783, overleden te Stramproy op 1 december 1860, zoon van Coenraet Colen en Catharina Heudts.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 16 mei 1805 met Maria Gertrudis Baents, dienstmeid, geboren te Hunsel op 1 december 1779, overleden aldaar op 26 januari 1813, dochter van Matthieu Baents en Gertrude Stals.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina