Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodor van Deur, landbouwer, geboren te Kessenich op 11 april 1774, overleden aldaar op 10 augustus 1857, zoon van Peeter van Deur en Anna Lenders.


Hij is getrouwd te Neeritter op 3 oktober 1804 met
Marie van der Vorst, geboren te Neeritter op 27 januari 1787, overleden te Kessenich op 24 maart 1833, dochter van Leonard van de Vorst en Cornelie van Deur.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anne Marie, geboren te Neeritter op 8 september 1805, overleden aldaar op 16 september 1805.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina