Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Dalemans, overleden te Ophoven-Geistingen op 23 juni 1832.


Zij was gehuwd met
Jan Janssen, overleden te Ophoven-Geistingen op 18 augustus 1827.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, dienstmeid, geboren te Ophoven (B) op 26 september 1793, overleden te Kinrooi op 24 september 1859.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 17 april 1830 met Peter Joannes Vleeshouwers, kleermaker, geboren te Stramproy op 2 november 1779, overleden te Kinrooi op 15 maart 1844, zoon van Joannes Vleijshouwers en Elisabeth Paradijs.
    (Hij is eerder getrouwd te Kessenich op 4 juni 1801 voor de kerk met Barbara op den Heuvel, gedoopt te Neeritter op 6 maart 1774, overleden te Kinrooi op 7 november 1828, dochter van Melchior op den Heuvel en Maria Versteegen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina