Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Colen, landbouwster, geboren te Neeritter op 9 november 1817, overleden aldaar op 5 april 1842, dochter van Simon Colen en Marie Chatrine Aen de Kerck.


Zij is getrouwd te Neeritter op 4 maart 1840 met
Joes Ziegers, schoolmeester en koster, geboren te Neeritter op 16 maart 1814, overleden aldaar op 30 december 1890, zoon van Joannes Segers en Joanna Euffinger.
(Hij is later getrouwd te Neeritter op 18 april 1844 met Anna Margareta Linssen, geboren te Neeritter op 26 maart 1820, overleden aldaar op 14 december 1889, dochter van Peter Linssen en Peternella Verwijlen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina