Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Elisabeta Wolfs, akkervrouw en landbouwster, geboren te Neeritter op 21 maart 1765, overleden aldaar op 16 augustus 1836, dochter van Hermanus Wolfs en Maria Janssen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 10 november 1815 met
Joannes Mathias Colen, akkerman en landbouwer, geboren te Neeritter op 13 januari 1782, overleden aldaar op 6 januari 1853, zoon van Lambertus Colen en Ida Pellemans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina