Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Franciscus Hubertus Coolen, hoofd van de school, geboren te Neeritter op 12 februari 1894, overleden te Roermond (Z) op 15 augustus 1969, zoon van Hendricus Hubertus Colen en Catharina Hubertina Steijvers.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 31 juli 1925 met
Anna Maria Hubertina Coenen, geboren te Heel op 23 oktober 1898, overleden te Thorn op 31 december 1990, dochter van Mathijs Hubertus Coenen en Gertrudis Hubertina Geenen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina