Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Hubertina Coolen, geboren te Neeritter op 13 maart 1885, dochter van Hendricus Hubertus Colen en Catharina Hubertina Steijvers.


Zij is getrouwd te Neeritter op 13 april 1909 met
Joannes Alphonsus de Vos, gemeenteonderwijzer, geboren te Lier (B) op 24 januari 1881, zoon van Joannes Franciscus de Vos en Anna Cornelia Dillen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina