Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Franssen, landbouwer.


Hij was gehuwd met
Maria Josepha Meekels, landbouwster.

Uit dit huwelijk:
 • 2 : Antonius Lambertus, dagloner, geboren te Thorn op 14 april 1829, overleden te Duisburg (D) op 5 januari 1905.
  Hij is getrouwd te Neeritter op 22 februari 1854 (1) met Petronella Slevisch, geboren te Neeritter op 16 januari 1824, overleden aldaar op 26 september 1872, dochter van Jan Mathijs Slevisch en Maria Barbara Cremers.
  (Zij had van een onbekende man één zoon.)
  Hij is getrouwd te Neeritter op 23 mei 1873 (2) met Maria Adriana Ramakers, daghuurster, geboren te Neeritter op 8 oktober 1829, overleden aldaar op 19 januari 1900, dochter van Lambert Ramakers en Hendrika Rutten.
  (Zij had van een onbekende man één dochter.)
  Hij was gehuwd (3) met Petronella Mevissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina