Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendricus Hubertus Coenen, smid, geboren te Neeritter op 18 augustus 1885, overleden te Grubbenvorst op 27 juli 1957, zoon van Peter Joannes Hubertus Coenen en Cornelia Hubertina Tonnaer.


Hij is getrouwd te Arcen en Velden op 4 januari 1918 met
Catharina Elisabeth Jacobs, geboren te Arcen op 1 januari 1889, dochter van Petrus Johannes Jacobs en Petronella Broexman.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina