Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Mathijs Hurxkens, geboren te Neeritter op 21 november 1874, overleden te Rath (D) op 17 augustus 1907, zoon van Godefridus Hubertus Hurxkens en Joanna Souts.


Hij was gehuwd met
Maria Cornelia Engelen, geboren te Maaseik op 4 oktober 1876, overleden aldaar op 19 oktober 1958, dochter van Johannes Engelen en Elisabeth Maria Janssen.
(Zij is later getrouwd te Maaseik op 5 mei 1909 met Hubertus Nicolaas Goedermans, geboren te Maaseik op 29 juni 1883.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina