Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Moonen, dagloonster, gedoopt te Neeritter op 31 oktober 1777, overleden te Thorn op 31 december 1844, dochter van Henricus Moonen en Jacomina Vleeshouwers.


Zij was gehuwd (1) met
Gerardus Vries.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henrij, geboren te Neeritter-Beersel op 17 juli 1805, overleden te Neeritter op 24 september 1805.

Haar dochters van een onbekende man:
  • 3 : Jacomina, geboren te Neeritter op 27 december 1822.
    Zij is getrouwd te Thorn op 30 december 1854 met Peter Mathias Kuijpers, geboren te Thorn op 19 juni 1824, zoon van Joannes Kuijpers en Gertrudis Geraads.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina