Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina van den Heuvel, dienstmeid en landbouwster, geboren te Thorn, gedoopt aldaar op 28 juni 1793, dochter van Lambertus van den Heuvel en Anna Barbara Stams.


Zij is getrouwd te Neeritter op 6 juli 1822 met
Peter Jacobus Verwijlen, landbouwer, geboren te Neeritter, gedoopt aldaar op 18 september 1795, overleden aldaar op 26 april 1873, zoon van Jacobus Verwijlen en Sibilla Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Petronella, dienstmeid en landbouwster, geboren te Heel op 21 augustus 1829, overleden te Neeritter op 2 juli 1891.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 11 april 1853 met Pieter Jacob Levels, metselaar, geboren te Baexem op 6 april 1823, overleden te Neeritter op 21 oktober 1884, zoon van Hendrik Levels en Joanna Maria Coppen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina