Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Wulmsen.


Hij was gehuwd met
Catharina Steevens, overleden te Stramproy op 10 april 1807.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna, dienstmeid, geboren te Stramproy op 2 mei 1806, overleden te Weert op 10 november 1865.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 13 april 1834 met Jacque Broens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neeritter op 28 februari 1805, overleden te Weert op 6 mei 1885, zoon van Lambertus Brouns en Mechtildus Colen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina