Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Bernardus Petrus Kruitwagen, tramconducteur te Heerlen, geboren te Zevenaar op 5 november 1890, overleden te Kerkrade op 23 december 1986, zoon van Bernardus Bartholomeus Kruitwagen en Alberta Theodora Rutjes.


Hij is getrouwd te Neeritter op 13 februari 1925 met
Hubertina Maria Moens, geboren te Ratingen (D) op 8 september 1902, overleden te Kerkrade op 20 april 1985, dochter van Joannes Hermanus Hubertus Moens en Maria Margaretha Willems.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina