Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathieu Buchters, landbouwer, geboren te Neeritter op 9 november 1759, overleden te Molenbeersel op 11 juli 1849, zoon van Henri Buchters en Catharine Truijen.


Hij is getrouwd te Stramproy op 16 mei 1795 voor de kerk (1) met
Marie Catharine Bosmans, geboren te Stramproy op 14 augustus 1765, overleden te Neeritter op 13 januari 1813, dochter van Theodore Bosmans en Mathiola Hermans.

Hij is getrouwd te Neeritter op 3 augustus 1813 (2) met
Jeanne Smeets, geboren te Neeritter op 10 augustus 1779, overleden te Kessenich op 20 april 1844, dochter van Mathias Smeets en Jeanne Muijsers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina