Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathijs Brunenberg, akkerman, geboren te Stramproy, gedoopt aldaar op 10 oktober 1767, zoon van Peter Brunenberg en Maria Nijs.


Hij was gehuwd (1) met
Elisabeth Wiltisen, daghuurster, geboren rond 1780, overleden te Neeritter-Beersel op 3 november 1818, dochter van Jan Wiltisen.

Hij is getrouwd te Neeritter op 22 april 1822 (2) met
Helena Moonen, akkervrouw, geboren te Neeritter, gedoopt aldaar op 2 april 1775, dochter van Henricus Moonen en Jacomina Vleeshouwers.
(Zij is eerder getrouwd te Neeritter op 11 juni 1798 met Joannes Forting, landbouwersknecht, werkman en landbouwer, geboren te Stevensweert op 7 september 1756, overleden te Neeritter op 15 februari 1815, zoon van Jacques Forting en Gertrude van Akker.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina