Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lambert Brouns.


Hij was gehuwd met
Ida Kristijs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathijs, arbeider en landbouwer, geboren te Neeritter rond 1791, overleden aldaar op 11 januari 1865.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 17 april 1819 met Hendrina Breuckers, akkervrouw en landbouwster, geboren te Hunsel rond 1792, overleden te Neeritter op 12 november 1868, dochter van Peter Breukers en Gertrudis Arets.
  • 2 : Catharina, landbouwster, geboren te Neeritter, gedoopt op 25 december 1797, overleden te Kessenich op 24 oktober 1851.
    Zij is getrouwd te Ophoven (B) op 18 november 1830 met Lambert Vandenende, dagloner, geboren te Kessenich, gedoopt op 23 november 1790, overleden te Kessenich op 23 februari 1852, zoon van Lambert Vandenende en Joanna Ramakers.
    (Hij was weduwnaar van Agnes de Krauw, overleden te Kessenich op 21 september 1830.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina