Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Brouns, dienstmeid en landbouwster, geboren te Ittervoort-Beersel op 14 juni 1842, overleden te Stramproy op 13 november 1920, dochter van Jacque Broens en Joanna Wulmsen.


Zij is getrouwd te Stramproy op 17 april 1873 met
Jan Mathijs Eerens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Stramproy op 13 september 1838, overleden aldaar op 23 juni 1927, zoon van Jan Mathijs Eerens en Catherine Luis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, landbouwster, geboren te Stramproy op 1 februari 1877, overleden aldaar op 7 mei 1916.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 26 april 1900 met Joannes Theodorus Hubertus Teuwen, kleermaker, geboren te Hunsel op 23 juli 1875, zoon van Christiaan Theuwen en Maria Catharina Elisabeth van de Berg.
    (Hij is later getrouwd te Stramproy op 7 september 1917 met Johanna Huberta Bax, dienstbode, geboren te Mook en Middelaar op 15 januari 1876, overleden te Weert op 18 januari 1952, dochter van Cornelis Bax en Catharina Lemmen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina