Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Andreas Hubertus Bours, dienstknecht, geboren te Wessem op 26 april 1888, overleden aldaar op 6 mei 1952, zoon van Arnold Mathijs Bours en Petronella Hubertina Kessels.


Hij is getrouwd te Neeritter op 14 april 1917 met
Maria Paulina Coelen, dienstmeid, geboren te Neeritter op 12 december 1885, overleden te Wessem op 8 september 1974, begraven op 11 september 1974, dochter van Franciscus Coelen en Petronella Heeser.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina