Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Ida Brouns, dienstmeid, geboren te Neeritter op 9 november 1811, dochter van Lambertus Brouns en Mechtildus Colen.


Zij is getrouwd te Kinrooi op 21 januari 1852 met
Peter Straatmans, landbouwer, geboren te Kessenich op 4 februari 1785, zoon van Joannes Straatmans en Maria Deben.
(Hij was weduwnaar van Catharina Snijkers, overleden te Kessenich op 14 februari 1849. Hij is eerder getrouwd te Kessenich op 24 augustus 1849 met Elisabeth Moors, dienstmeid, geboren te Neeritter op 22 november 1799, overleden te Kessenich op 20 februari 1851, dochter van Jacobus Moors en Maria Catharina Jordemans.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina