Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henrij Broens, landbouwer, geboren te Neeritter rond 1765, overleden aldaar op 11 augustus 1813, zoon van Charles Broens en Barbe Gijsen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 6 februari 1805 met
Mechtildis de Hingh, akkervrouw en landbouwster, gedoopt te Neeritter op 11 maart 1770, overleden aldaar op 30 september 1837, dochter van Ferdinand Dehingh en Catharina Snijkers.
(Zij is later getrouwd te Neeritter op 10 november 1815 met Cornielus Heuds, akkerman, gedoopt te Neeritter op 2 maart 1769, zoon van Petrus Heudts en Agnes Fijters.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Ferdinand Charel, landbouwer, geboren te Neeritter op 3 juni 1807, overleden aldaar op 31 maart 1829.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina