Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodorus Hubertus Wienen, landbouwer, geboren te Ophoven op 13 juni 1838, overleden te Neeritter op 25 augustus 1897, zoon van Jan Reinier Wijnen en Aldegonde Tulkens.


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 6 april 1877 met
Maria Catharina Stals, landbouwster, geboren te Stramproy op 31 juli 1843, overleden te Neeritter op 5 februari 1915, dochter van Lambertus Stals en Maria Helena Bergs.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Maria Catharina, geboren te Neeritter op 3 februari 1885, overleden te Aldeneik (B) op 4 februari 1962.
    Zij is getrouwd te Maaseik op 15 oktober 1908 met Servaas Hubert Gielen, landbouwer, geboren te Aldeneik (B) op 14 maart 1877, zoon van Ludovicus Franciscus Gielen en Anna Maria Schulpen.
  • 5 : Maria Magdalena, geboren te Neeritter op 16 maart 1887, overleden aldaar op 6 mei 1887.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina