Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Boumans, geboren te Hunsel op 17 mei 1902, overleden te Sittard op 17 oktober 1957, dochter van Peter Laurent Hubertus Boumans en Mathea Maria Hubertina Rutten.


Zij is getrouwd te Brunssum op 29 mei 1925 met
Antonius Jacobus Hubertus Vullers, mijnwerker, geboren te Thorn op 18 maart 1902, overleden te Sittard op 20 april 1972, zoon van Michiel Hubertus Vullers en Rosalia Hubertina van Dooren.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina