Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Maria van de Port, winkelierster en dienstmeid, geboren te Neeritter op 11 september 1790, overleden te Echt op 12 januari 1864, dochter van Leonardus van de Port en Maria Stals.


Zij is getrouwd te Neeritter op 30 januari 1821 (1) met
Theodorus Deters, soldaat, geboren te Echt op 24 juli 1784, overleden aldaar op 8 oktober 1840, zoon van Martinus Deters en Catharina Cnoups.

Zij is getrouwd te Echt op 31 mei 1847 (2) met
Joannes Matheus van Dael, landbouwer, geboren te Neeritter op 8 februari 1794, overleden te Echt op 24 juli 1859, zoon van Jan van Dael en Anna Maria Smeets.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina