Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Margaritha Catharina Bosmans, geboren te Neeritter op 25 september 1838, overleden te Molenbeersel op 1 augustus 1940, dochter van Henricus Bosmans en Jeanne van Ratingen.


Zij is getrouwd te Kinrooi op 23 april 1868 met
Christiaan Truijen, landbouwer, geboren te Neeritter op 24 augustus 1839, overleden te Molenbeersel op 30 januari 1919, zoon van Pierre Mathiieu Truijen en Elisabeth Creemers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina