Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Bertjens, dienstmeid, geboren te Neeritter op 20 december 1821, overleden te Molenbeersel (B) op 3 oktober 1899, dochter van Christian Bertjens en Anna Catharina de Nier.


Zij is getrouwd te Molenbeersel (B) op 25 juni 1864 met
Jan Mathijs Dedriens, landbouwer en dagloner, geboren te Stramproy op 12 januari 1815, overleden te Molenbeersel (B) op 25 september 1883, zoon van Martinus Didderiens en Catharina Moonen.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 6 juli 1834 met Maria Helena Stijvers, geboren te Stramproy op 20 december 1814, overleden te Molenbeersel (B) op 29 juni 1860, dochter van Antoin Stijvers en Anna Maria van Ummissen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina