Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonardus Bokken, overleden te Heinsberg (D) op 13 juni 1805.


Hij was gehuwd met
Gertrudis van Deur, geboren te Kessenich rond 1770, overleden te Thorn op 16 oktober 1850.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Renier, pannenbakker en landbouwer, geboren te Kessenich (B) op 24 april 1798, overleden te Ool-Herten op 29 maart 1876.
    Hij is getrouwd te Thorn op 10 april 1826 met Catharina aan de Kerk, dienstmeid, geboren te Neeritter op 29 juni 1789, overleden te Thorn op 8 juni 1848, dochter van Henri aan de Kerk en Catharine Verwijlen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina