Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Simon Bertjens, landbouwer, geboren te Neeritter op 10 mei 1834, overleden te Molenbeersel op 21 januari 1909, zoon van Christian Bertjens en Anna Catharina de Nier.


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 13 mei 1885 met
Joanna Maria Helena Hanssen, landbouwster, geboren te Kinrooi (B) op 3 februari 1859, overleden te Molenbeersel op 21 juni 1919, dochter van Joannes Hanssen en Anna Mechtildis Stinkens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina