Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Andreas Hubertus van Bilzen, landbouwer, geboren te Neeritter op 19 juni 1872, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 13 november 1943, zoon van Joseph van Bilzen en Aldegonda Luijs.


Hij is getrouwd te Neeritter op 17 november 1905 met
Petronella Hubertina Hurxkens, geboren te Neeritter op 19 februari 1879, dochter van Peter Hendricus Hurkxkens en Maria Gertrudis Verstappen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendrikus Hubertus, arbeider, geboren te Neeritter op 19 december 1907, overleden op 18 oktober 1971.
    Hij is getrouwd te Thorn op 14 mei 1938 met Elisabeth Peeters, geboren te Thorn op 27 juni 1910, overleden op 1 augustus 1997, dochter van Jan Gerard Hubert Peeters en Gertrudis Corstjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina