Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Simon Lambert Colen, hofmeester, geboren te Neeritter op 15 juli 1839, overleden te Rotterdam op 31 mei 1889, zoon van Theodorus Colen en Anna Christina Kusters.


Hij is getrouwd te Rotterdam op 30 november 1870 met
Cornelia Johanna Boerewinkel, geboren te Bergen op Zoom op 30 augustus 1848, overleden te Rotterdam op 10 januari 1927, dochter van Hendrik Boerewinkel en Anna Maria van den Broek.
(Zij is later getrouwd te Hillegersberg op 4 juni 1890 met Willem Dirk van Krevelen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina