Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Sophia Hubertina Steckler, landbouwster, geboren te Vaals op 21 juli 1834, overleden te Neeritter op 5 april 1908, dochter van Christiaan Steckler en Maria Catharina Kreemers.


Zij is getrouwd te Neeritter op 4 augustus 1859 met
Peter Francus van Bilsen, onbezoldigd rijksveldwachter en landbouwer, geboren te Neeritter op 9 februari 1833, overleden aldaar op 25 maart 1907, zoon van Henricus van Bilsen en Maria Helena Heijnen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendrik Hubertus, geboren te Neeritter op 18 november 1861, overleden aldaar op 13 oktober 1865.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina