Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Akkermans, landbouwster, geboren te Neeritter op 22 februari 1843, overleden te Kinrooi op 12 april 1924, dochter van Augustinus Ackermans en Maria Elisabeth Creemers.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 1 april 1869 met
Hendrik Hubertus Snijkers, landbouwer, geboren te Kessenich op 15 maart 1838, zoon van Jacob Snijkers en Anna Catharina Rijnen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, landbouwer, geboren te Kinrooi op 14 maart 1879, overleden aldaar op 8 april 1913.
    Hij is getrouwd te Kinrooi op 8 juli 1909 met Petronella Hubertina van Hoef, geboren te Neeritter op 24 april 1884, overleden te Molenbeersel op 3 december 1963, dochter van Joannes Hubertus van Hoef en Anna Hubertina Gielen.
    (Zij is later getrouwd te Kinrooi op 7 mei 1921 voor de kerk met Petrus Johannes Hubertus Bruijnen, geboren te Molenbeersel op 14 november 1888, overleden te Maaseik op 16 augustus 1969, zoon van Joannes Thomas Hubertus Bruijnen en Maria Elisabeth Eggelen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina