Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Reijnier Snijkers, arbeider en timmerman, geboren te Neeritter rond 1785, overleden aldaar op 9 mei 1841, zoon van Jean Snijckers en Jeanne Evers.


Hij is getrouwd te Neeritter op 4 augustus 1818 met
Maria Elisabeth Beijnsberger, geboren te Bree (B) rond 1795, dochter van Henri Beijnsberger en Maria Catharina van de Wal.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Maria, geboren te Neeritter op 7 maart 1822, overleden aldaar op 9 maart 1822.
  • 2 : Aldegonda, geboren te Neeritter op 2 januari 1826, overleden te Molenbeersel op 20 juli 1892.
    Zij is getrouwd te Molenbeersel (B) op 18 februari 1846 met Joannes Jacobus op 't Roodt, hoefsmidknecht, geboren te Weert op 22 september 1819, zoon van Petrus op 't Rood en Marie Catherine Lenners.
  • 3 : Jan Mathijs, geboren te Neeritter op 7 januari 1829, overleden aldaar op 12 januari 1829.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina