Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Cornelia Snijckers, geboren te Neeritter, gedoopt op 15 maart 1782, overleden te Molenbeersel (B) op 5 april 1848, dochter van Jean Snijckers en Jeanne Evers.


Zij is getrouwd te Neeritter op 28 augustus 1810 met
Joannes Mathias Baens, landbouwer, geboren te Neeritter, gedoopt op 13 maart 1784, overleden te Molenbeersel (B) op 25 januari 1848, zoon van Joannes Mathias Baens en Elisabeth Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, landbouwer, geboren op 4 september 1823, gedoopt te Stramproy, overleden te Molenbeersel op 14 oktober 1889.
    Hij is getrouwd te Molenbeersel (B) op 9 april 1858 met Maria Allegondis Cormans, geboren te Hunsel op 6 september 1827, overleden te Molenbeersel op 24 januari 1859, dochter van Theodorus Kourmans en Johanna Helena van Ummissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina