Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Josephina Hubertina Linssen, geboren te Neeritter op 21 maart 1836, dochter van Jacque Linssen en Anna Maria Waukier.


Haar dochter van een onbekende man:

Zij is getrouwd te Neeritter op 27 februari 1862 (2) met
Peter Jacobus Linssen, koopman en winkelier, geboren te Neeritter op 7 maart 1836, zoon van Peter Linssen en Peternella Verwijlen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jacobus Maria Hubertus, klokkenmaker, geboren te Neeritter op 15 mei 1862.
    Hij is getrouwd te Antwerpen op 20 juli 1887 met Maria Augusta Legru, geboren te Huy (B) op 30 juni 1860, dochter van Antoine Joseph Legru en Maria Josepha Lambertine Piette.
  • 7 : Peter Cornelus, klokkenmaker, geboren te Neeritter op 19 mei 1875.
    Hij is getrouwd te Antwerpen op 30 mei 1896 met Constancia van Gulck, arbeidster, geboren te Wommelgem (B) op 15 juni 1876, dochter van Petrus van Gulck en Elisabeth Mertens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina