Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacque Linssen, medicijnen doctor en arts, geboren te Neeritter op 22 september 1811, overleden aldaar op 25 november 1867, zoon van Henricus Linssen en Maria Catharina Moents.


Hij is getrouwd te Schaffen (B) op 26 juni 1834 met
Anna Maria Waukier, rentenierster, geboren te Tienen (B) op 26 april 1810, overleden te Neeritter op 11 december 1868, dochter van Gerard Waukier en Catharina Vanhouw.

Uit dit huwelijk:
  • 10 : Josef Mathijs Hubertus, apotheker, geboren te Neeritter op 25 juni 1849.
    Hij is getrouwd te Brussel (B) op 10 augustus 1898 met Marie Andries, onderwijzeres, geboren te Mechelen (B) op 8 januari 1868, dochter van Jeanne Cornelie Andries.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina