Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Caspar Krijstis, akkerman, geboren te Neeritter rond 1782, zoon van Lambert Cristus en Marie Verwijlen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 24 oktober 1820 met
Johanna Maria Schroijen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Weert op 1 januari 1779, dochter van Jacobus Schroijen en Anna Maria Caris.
(Zij is eerder getrouwd te Weert op 18 mei 1816 met Arnoldus Pleunis, geboren te Grathem op 31 oktober 1779, overleden te Wessem op 15 mei 1819, zoon van Godefridus Pleunis en Catharina Verkoulen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina