Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Verwijlen, gedoopt te Neeritter op 14 augustus 1723.


Zij is getrouwd te Neeritter op 9 augustus 1750 voor de kerk met
Augustin Ackermans, gedoopt te Stramproy op 14 februari 1724, overleden te Neeritter-Beersel op 15 april 1795, zoon van Joannes Ackermans en Margaretha Cremers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, landbouwer, geboren te Neeritter op 14 januari 1761, overleden aldaar op 8 oktober 1838.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 11 november 1800 met Cornelia Cristus, landbouwster, geboren te Neeritter op 12 augustus 1773, overleden te Neeritter-Beersel op 1 februari 1841, dochter van Lambert Cristus en Marie Verwijlen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina