Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Smeets, landbouwster.


Zij was gehuwd met
Jean Baens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lambert, landbouwer, geboren te Neeritter op 12 augustus 1778, overleden te Neeritter-Beersel op 25 augustus 1839.
    Hij is getrouwd te Ittervoort op 21 november 1801 met Catharine Arets, landbouwster, geboren te Neeritter op 23 januari 1782, overleden te Molenbeersel op 17 april 1845, dochter van Mattias Arets en Cornelia Kristus.
  • 2 : Jean Mathieu, landbouwer, geboren te Neeritter rond 1784, overleden te Molenbeersel (B) op 25 januari 1848.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 28 augustus 1810 met Maria Cornelia Snijckers, geboren te Neeritter rond 1782, overleden te Molenbeersel (B) op 5 april 1848, dochter van Jean Snijckers en Jeanne Evers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina